Coleslaw


Coleslaw

Digg salat på 1-2-3! Denne coleslawen har bare fire ingredienser. Du leste riktig – kun 4 (!). Med sommerkål blir den ekstra god – og kål i alle former er jo fantastisk rik på næring og lav på energi – og bidrar til hormonbalanse. Revet gulrot gir plenty av betakaroten (vitamin A), og fettet i majonesen hjelper kroppen i å nyttiggjøre seg vitaminet som blant annet er gull for øynene, huden og immunforsvaret. Coleslaw passer ypperlig til grillmat, alle typer kjøtt og fisk, kokte egg – bare fantasien setter grensen.

Coleslaw passer ypperlig til grillmat, alle typer kjøtt og fisk, kokte egg – bare fantasien setter grensen. Test feks sammen med disse hjemmelagde fiskekakene. (Det kan jo være deilig å ha en enkel salat om du først disker opp med fiskekaker fra bunnen av… 😅)

  

Ingredienser

(en stor porsjon)

2,5 dl finsnittet kål

2,5 dl revet gulrot

1 – 2 ss majones (ev mer om du vil)

salt

  

Slik gjør du

  1. Finsnitt kålen og riv gulrøtter.
  2. Ha i en bolle sammen med majones og rør så alt blander seg.
  3. Smak til med salt.

  

P.S. Vil du ha flere tips til hvordan (kostholds-)endring kan bli enklere? Her er noen muligheter:

  • Mindre magefett og mer energi på 4 ukergratis guide
  • Nyhetsbrev: Inspirasjon, tips og oppskrifter hver fredag - meld deg på
  • Kokebok med over 50 oppskrifter - kokebok
  • En dag av gangen: Daglige e-poster med bevisstgjøring, kunnskap, konkrete tips og prinsipper du kan teste ut. – 90 e-poster
  • Varig sunn & slank: 10 ukers program for kvinner midtveis i livet som ønsker bedre kosthold og livsstil for å ta vare på kropp, hode og energinivå – program
  • 1:1 coaching og kostholdsveiledning - ta kontakt
  • Retreat: Følg med i nyhetsbrev